Violiste zoekt een gezellige mede violist! :)

Discussie in 'Gevraagd/gezocht' gestart door Cindel, 23 aug 2010.

  1. Cindel

    Cindel

    Lid geworden:
    23 aug 2010
    Berichten:
    1
    Hoi,

    Mijn naam is Cindel en ik ben 21 jaar oud. Ik speel al viool sinds mijn 6e. Ik ben geen pro, maar ik heb wel erg veel plezier in het spelen van viool. Verder neem ik elke week les om beter te worden. :)

    Ik zoek een leuke partner violist die samen met mij muziek wil maken. Twee violen of een altviool klinkt gewoon super! We hebben hier een 'studiootje' waar we alles kunnen opnemen, zodat we het op cd kunnen zetten. Leuk voor de familie!

    Ik woon bij Schiphol en ik heb een eigen auto. Bij mij thuis is er genoeg plek om te oefenen. Ben je geïnteresseerd, stuur me dan een mailtje!

    Kijk er naar uit!

    Groetjes, Cindel
     
  2. Buddhamind

    Buddhamind

    Lid geworden:
    6 mrt 2012
    Berichten:
    2
    He Cindel
    ik kwam hier op strijkersforum een oud berichtje van jou tegen.

    Ik ben zelf net weer begonnen met vioolspelen (ik heb ongeveer 4 jaar les gehad, toen een jaartje niet). Mijn niveau is dat ik een Händel sonate vrij aardig doorkom, maar Paganini is nog twee stappen te moeilijk.

    Wat ik graag zou willen is mijn vioolspeltechniek heel snel, heel veel te verbeteren (het moet denk ik echt vele malen beter kunnen!) en daarom lijkt het me leuk om iemand in de buurt te vinden die ook speelt. Dat motiveert denk ik enorm! En het is supergaaf om stukken samen te spelen.

    Graag hoor ik als je interesse hebt. Ik woon zelf in Haarlem en ik werk toevallig op Schiphol.

    groetjes,
    Christiaan
     

Deel Deze Pagina