Violiste zoekt kamermuziekensemble

Discussie in 'Gevraagd/gezocht' gestart door Valérie, 4 mrt 2014.

  1. Valérie

    Valérie

    Lid geworden:
    4 mrt 2014
    Berichten:
    2
    Hallo allemaal,

    Als gevorderd amateurviolist ben ik op zoek naar andere jonge mensen (18-30 jaar) om mee samen te spelen. Ik heb ruim 12 jaar les gehad en heb ervaring in diverse kamermuziekensembles, zowel volledig strijkers als icm blazers/piano. Solo speel ik stukken van classicisme tot 20e eeuw en dit zou ik ook graag in een ensemble spelen.

    Ik woon zelf in Utrecht, maar ben eventueel bereid te reizen (max 30 min met trein vanaf Utrecht).

    Zoeken jullie als ensemble een violist of lijkt het je leuk om met mij samen een ensemble op te richten, hoor ik het graag! Reageren kan ook op val_baede[at]hotmail.com.

    Groeten,
    Valérie
     
  2. Valérie

    Valérie

    Lid geworden:
    4 mrt 2014
    Berichten:
    2
    Ik heb inmiddels een fluitiste gevonden, maar we zijn nog op zoek naar uitbreiding! Vooral op zoek naar een cellist nu (en eventueel altviool).
     
  3. Orkest Nota Bene

    Orkest Nota Bene

    Lid geworden:
    4 feb 2015
    Berichten:
    3
    Hoi Valérie,

    Ben je nog op zoek naar een leuk en jong orkest? Orkest Nota Bene is op zoek naar violisten dus wellicht hebben we een match!
    We richten ons op amateurmusici die graag muziek willen maken, maar die ook gezelligheid belangrijk vinden. Onze bezetting bestaat uit strijkers en houtblazers en de leeftijd van de leden ligt tussen de 25 en 35. Ons repertoire is zeer veelzijdig dus voor elk wat wils. Klassiek, modern, filmmuziek, pop: alles kan voorbij komen. Zo houden we ons orkest breed toegankelijk voor zowel leden als publiek. In de praktijk is het veelal fifty-fifty klassiek / overige.

    We repeteren elke maandagavond in het centrum van Utrecht.
    Mocht het je wat lijken, je bent van harte welkom! Kijk ook eens op www.orkestnotabene.nl voor meer informatie. Je vindt daar ook wat fotoos van ons :)

    Groeten,
    Marije Bazuin
    Voorzitter Orkest Nota Bene
     

Deel Deze Pagina