Altviolist voor Telemann altviool concert in G, deel 1 en 2?

Discussie in 'Altviool' gestart door Cellisima, 20 aug 2019.

 1. Cellisima

  Cellisima

  Lid geworden:
  11 apr 2016
  Berichten:
  51
  Homepage:
  Dag beste altviolisten, alles goed?

  Ik zoek voor de basso continuo dag met klavecinist Jan van Grootheest op 14 september nog één altist die mee wil doen. Hij of zij is welkom om met begeleiding van strijkers basso continuo deel 1 en 2 van het altvioolconcert van Telemann te spelen. Natuurlijk zijn er dan ook andere stukken waar je inzetbaar bent.

  Daarnaast zoek ik ook nog een amateur violist die deel wil nemen en Solo viool twee van het Dubbelconcert van Bach BWV 1043 Largo ma non tanto wil spelen.
  Omdat nu het programma vorm begint te krijgen nog een post, puur uit enthousiasme!

  Wat wordt er verder gespeeld? Marcello cello sonate, Vivalid sonates, Corelli viool sonate 11 in E, Watermusic delen, Dido's Lament, Bach 1043 deel twee, een Bach koraal, Arioso van Bach, en nog meer.
  Het is voor amateurs en het is om van te leren. Alle leeftijden zijn welkom, de inschrijvers zijn meestal volwassenen. Het is toegankelijk voor alle musici , hoge lage strijkers, blazers; tutti!

  Ik voeg een flyer bij want heb nog twee spelers nodig om alles compleet te bezetten. Anders gaan de cellisten echt full force de hoogte in :)
  cello workshops_Basso Continuo_140919.jpg
  Dankjewel voor je hulp;
  Groetjes Scarlett!
   

Deel Deze Pagina