Gezocht: viool / fiddle / country / bluegras docent

Discussie in 'Gevraagd/gezocht' gestart door Mini Buckaroo, 29 apr 2019.

 1. Mini Buckaroo

  Mini Buckaroo

  Lid geworden:
  29 apr 2019
  Berichten:
  3
  Ik ben opzoek naar iemand die les geeft in country en/of bluegrass muziek. Je zou denken, google gewoon, maar het is echt niet zo makkelijk: iedereen geeft alleen maar les in klassieke muziek.

  Dus, country en bluegrass. Ik ben een groot fan van Don Rich (Buck Owens' fiddler, gitarist en zanger), en zou niets liever willen dan Buck en Don's nummers leren spelen.

  Ivm studie zou ik het liefst om de week les willen hebben en als het kan op zaterdag. Door de weeks kan in principe ook, maar dan liever niet op een vaste dag en tijd ivm veranderend rooster en colleges in de avond.

  Zelf woon ik in Eemnes, dus het zou fijn zijn als u hier een beetje in de buurt les geeft. Het liefst in Hilversum, Eemnes, Bussum, Huizen, Blaricum of Laren bijvoorbeeld, maximaal zo'n 15 km vanaf hier. Soest is op het randje en Amersfoort vind ik te ver weg.

  Bedankt voor het lezen en ik hoop dat hier iemand kijkt die mij kan helpen!

  Oh, ik speel trouwens viool sinds eind 2017, waarvan een half jaar les (klassiek uiteraard.... ze konden niks anders).
   
 2. Marcelita

  Marcelita |♫♫|♫♫|♫♫|

  Lid geworden:
  6 jan 2014
  Berichten:
  6.063
  Homepage:
  Heb je al hier https://www.kiesjedocent.nl/zoeken/resultaat/848f0e449597653f587463769bd65754 gezocht. Ik zie dat hier ook docenten aangeven als ze in andere stijlen thuis zijn. Het lijkt me dat ze daar dan ook les in geven, anders laat je dat niet in een bestand als kieseendocent zetten.

  Omdat je een meer specialistische docent zoekt, is het de vraag of je die vindt in jouw omgeving.
  Je zou aan deze docent https://www.muzikantenbank.net/muzi...s-IERS-Bluegrass-Oldtime-Country-en-Cajun-337 of hij iemand voor je weet in jouw omgeving.

  Wie weet kom je zo een stukje verder.
   
  Mini Buckaroo vindt dit leuk.
 3. Mini Buckaroo

  Mini Buckaroo

  Lid geworden:
  29 apr 2019
  Berichten:
  3
  Deze website ben ik nog niet tegengekomen. Ik zal eens kijken. Bedankt!
   
 4. Roman

  Roman

  Lid geworden:
  12 dec 2020
  Berichten:
  7
  Hi Mini Buckaroo,
  Ik zag jouw vraag en ondanks dat het lang geleden is, probeer ik toch een reactie te plaatsen. Eigenlijk hoop ik dat je een fiddledocent hebt kunnen vinden. Wij zijn nl voor onze band op zoek naar een countryfiddler. Ik hoor graag van je of jou dit wat lijkt..
  Gr..Romano
   
 5. gdae

  gdae

  Lid geworden:
  12 sep 2008
  Berichten:
  112
  Hi Mini, ik ken een goede allround violist in Loosdrecht, maar ik weet niet of hij les wil geven. Ik kom zelf een heel eind in deze stijl en woon in Amersfoort. Misschien niet je eerste keus, maar als je verder niemand kan vinden kan ik je goed op weg helpen. Ik ken eventueel nog wel een tweede violiste die misschien ook wat lessen wil. Er staat natuurlijk ook heel veel op internet. Om dat in je eentje uit te zoeken is moeilijk, maar als ik je daarbij help kunnen we echt wel grote stappen maken. Laat maar weten of dat wat voor je is.
  Klaas
   
 6. Roman

  Roman

  Lid geworden:
  12 dec 2020
  Berichten:
  7
  Hallo Klaas,
  Ik zag dat je al een heel eind in deze stijl komt. Wij zijn op zoek naar een fiddler voor onze Mainstream/Country-Folk formatie. Lijkt dit je wat?
   

Deel Deze Pagina