Ik (Lois, 23) wil viool leren spelen!!! :)

Discussie in 'Viool' gestart door Lois, 7 okt 2022.

 1. Lois

  Lois

  Lid geworden:
  7 okt 2022
  Berichten:
  3
  Hii allemaal!

  Ik ben hier beland via een ruil/wederdienst groep op Facebook omdat ik heel graag wil beginnen met leren om viool te spelen.

  Toen ik klein was speelde mijn moeder nog viool (heel mooi!!) en ik heb er altijd een enorme zwak voor gehouden. Helaas kan zij nu niet meer spelen en heeft ze haar viool ook niet meer.. En kan ik het me als (kunst) student op dit moment ook niet veroorloven om "even" alle essentiële dingen aan te schaffen en op een cursus/op les te gaan. Dit is eigenlijk de reden dat het mij leuk leek om een oproepje op de betreffende Facebookgroep te plaatsen opzoek naar een leuke ruil.

  Ik ben zelf dus student fine art en verder ben ik enorm dol op dieren, kan ik redelijk handig zijn als het om klusjes gaat, ben ik dol op (vegan) koken + bakken en nog veel meer dus mocht er iemand hier geïnteresseerd zijn in een ruil, zou je mij daar enorm veel plezier mee doen!!!

  Liefs Lois

  Ps. Ik ben zelf woonachtig in Arnhem en een beetje in Middelburg maar ik reis graag (per OV).
   
  Hubertus Bogaers vindt dit leuk.
 2. Muzirene

  Muzirene |♫♫|♫

  Lid geworden:
  23 apr 2012
  Berichten:
  2.200
  Homepage:
 3. Oosterhof Vioolbouw

  Oosterhof Vioolbouw Frits Oosterhof Beheerder

  Lid geworden:
  29 mrt 2003
  Berichten:
  13.930
  Homepage:
  De forumviool ligt nu alleen maar uit te rusten, dus wat mij betreft kan die weer een bestemming krijgen.
  Lois reist graag (met OV) dus dat zou geen probleem moeten zijn.
  Maar hoe leert iemand viool spelen zonder les? Daar moet eens over worden nagedacht. Misschien dat Lois hier zelf een idee over heeft?
   
  Muzirene en Lois vinden dit leuk.
 4. Hubertus Bogaers

  Hubertus Bogaers ♫ ♪

  Lid geworden:
  3 nov 2015
  Berichten:
  761
  Leuk voorstel Lois! Als het om cello spelen zou gaan, en ik zie wat je in de aanbieding hebt denk ik meteen 'kunst voor kunst', en zou ik willen weten wat je bezigheden zijn op het gebied van 'fine art'? Mogelijk een idee om een link te plaatsen naar een website met je werk? (zelf heb ik bv. ook wel eens een ruil gemaakt tussen cellolessen en een fotoreportage, en in de eerste jaren dat ik cello speelde ook nog wel eens schilder les gegeven in ruil voor celloles...)
   
  Lois vindt dit leuk.
 5. Lois

  Lois

  Lid geworden:
  7 okt 2022
  Berichten:
  3
  Wat ontzettend tof, heel erg bedankt!!! Ik weet nu zelf nog even geen oplossing maar ik ga even goed verder vragen in mijn omgeving!!
   
  Muzirene vindt dit leuk.
 6. Lois

  Lois

  Lid geworden:
  7 okt 2022
  Berichten:
  3
  Hi!
  Aah wat leuk!! Ja, ik snap wat je bedoelt! Echter maak ik zelf voornamelijk installaties en bestaat mijn werk uit deze installaties waarin mijn werken in combinatie met performance samen het werk vormen. Dus dat is een beetje lastig. Wel vind ik heel veel leuk, kan ik aardig overweg met veel materiaal en heb ik als kunst-student toegang tot veel werkplaatsen dus het lijkt me leuk om daarin samen met iemand tot een idee te komen! Maar ik kan dat inderdaad zeker wat uitgebreider vermelden, ik ga even nadenken wat ik hier mee kan!
   
  Muzirene vindt dit leuk.
 7. Hubertus Bogaers

  Hubertus Bogaers ♫ ♪

  Lid geworden:
  3 nov 2015
  Berichten:
  761
  Ik heb bijvoorbeeld ooit een cellokoffer op maat laten maken, naar eigen ontwerp/ in overleg met de maker - toen mijn cello docenten de koffer zag vond ze dat de maker moest exposeren! Het is een fraai asymmetrisch geval uit gewogen triplex geworden. Toen der tijd geruild voor een luit...
   
  Muzirene vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina