Bladmuziek Cello

Discussie in 'Musicologie' gestart door Studentje, 28 mrt 2021.

 1. Studentje

  Studentje

  Lid geworden:
  30 nov 2017
  Berichten:
  25
  Hoi

  Ik ben op zoek naar onderstaande partituren, maar wou graag eens weten waar jullie partituren halen? Ik vind veel via 8notes, maar niet alles...

  Graag vond ik bladmuziek voor : Toss a coin to your witcher - The witcher + Song from a secret garden + Caruso + Mia & Sebastian's theme (laatste 3 gespeeld door Hauser op youtube, eerste door Tina Guo)

  Betalend of gratis, laat maar weten waar jullie veel bladmuziek vinden.
  Thx
   
 2. Hubertus Bogaers

  Hubertus Bogaers ♫ ♪

  Lid geworden:
  3 nov 2015
  Berichten:
  851
  Veel lichte muziek is te vinden op musescore, je kunt daar partituren vinden en printen (via een schermkopie maken); maar ophalen en ook bewerken en dan printen, al moet je voor dat laatste tegenwoordig volgens mij een betaald account voor hebben - eerste 30 dagen gratis. (er is nu een aanbieding van $30 per jaar in het eerste jaar. Omdat je dan gevonden partijen ook kunt transponeren en bewerken, zou het de moeite waard kunnen zijn.

  gratis klassieke muziek voor samenspel is ook te vinden op
  https://www.celloonline.com/freesheetmusic.html

  en verder zijn er natuurlijk de nodige (e)boeken die je gewoon kunt bestellen... maar daar vind je meestal niet de meest recente films/popsongs.
   
 3. Marcelita

  Marcelita |♫♫|♫♫|♫♫|

  Lid geworden:
  6 jan 2014
  Berichten:
  6.107
  Homepage:
  Als je in de zoekbalk van dit forum "gratis bladmuziek" intikt, kom je op een deel van het forum dat daar precies over gaat. Veel verwijzingen met hyperlink en al. Op de meesten is ook voor cello te vinden en anders moet je het naar beneden octaveren (en wel dus vanuit de g-sleutel kunnen lezen). Of in hoge positie op cello.
   

Deel Deze Pagina