Cellist gezocht voor een jong ensemble

Discussie in 'Gevraagd/gezocht' gestart door Lucas Jansen, 8 feb 2018.

 1. Lucas Jansen

  Lucas Jansen

  Lid geworden:
  14 jan 2018
  Berichten:
  3
  Hoi ik ben Lucas, Percussionist. Voor mijn ensemble zoek ik nog een te gekke cellist die van improviseren, experimenteren en eventueel van componeren houdt. M'n ensemble bestaat nu uit: harp, percussie, akoestische gitaar, bassist en zang. Als cellist zou ik graag willen dat je naast gewoon spelen ook "metal" achtige solo's kan geven, dit zou een te gekke aanvulling zijn. Verder mag je zelf je eigen stijl toevoegen/ontwikkelen hier is ruimte voor!

  We zijn allemaal rond de 20 dit is dan ook een vereiste! Contact opnemen over de leeftijd is natuurlijk altijd mogelijk.

  Intresse of een keertje meedoen?

  Mail: lucasjansen21@gmail.com
  Mobiel (bellen of whatsapp): 06-44486624
   
 2. Huub M. Bogaers

  Huub M. Bogaers

  Lid geworden:
  3 nov 2015
  Berichten:
  384
  Klinkt leuk. 100% match met de eerste alinea... Alleen jammer van de leeftijdsdiscriminatie in de tweede :-( Over het algemeen is het juist zo leuk dat leeftijd bij mooie muziek geen rol meer speelt.
   
 3. BertBoonVioolbouw

  BertBoonVioolbouw |♫♫|♫

  Lid geworden:
  25 mrt 2003
  Berichten:
  3.223
  Homepage:
  "Jong" is inderdaad een zeer overschatte eigenschap!
   
 4. Marcelita

  Marcelita |♫♫|♫

  Lid geworden:
  6 jan 2014
  Berichten:
  4.960
  Homepage:
  En toch...als een stel (rond de) 20-ers met elkaar zit je in een bepaalde leeftijdsfase waarin wel meer dingen meespelen dan alleen muziek. Denk ook eens aan groepsprocessen en hoe dat een rol kan spelen in samen bepalen welke muziek je op welke manier wilt spelen.
  En wat dacht je van muziek als bindmiddel in je eigen leeftijdsgroep, je eigen generatie? Je wilt niet alleen 'stappen' met elkaar, of noem-maar-op, maar je wil samen ook iets moois tot stand brengen.
   
 5. Huub M. Bogaers

  Huub M. Bogaers

  Lid geworden:
  3 nov 2015
  Berichten:
  384
  Ik ben heel blij dat ik als 20er door een stuk oudere muzikanten ben meegenomen, samen met een vriend van me die uiteindelijk professioneel muzikant in geworden, eerst gewoon om te spelen, later ook voor optredens en tournees... Zeer leerzaam, voor ons en ook voor hen...
   
  Marcelita vindt dit leuk.
 6. Marcelita

  Marcelita |♫♫|♫

  Lid geworden:
  6 jan 2014
  Berichten:
  4.960
  Homepage:
  Inderdaad, zo kan het ook!:)
   

Deel Deze Pagina