Cellist (leeftijd 16-26) gezocht voor Schuberts kwintet

Discussie in 'Gevraagd/gezocht' gestart door carlijnviool, 10 mei 2023.

 1. carlijnviool

  carlijnviool

  Lid geworden:
  10 mei 2023
  Berichten:
  1
  Hoi!
  Komende zomer (26 t/m 30 juli) vindt weer het Kamermuziek Atelier Delft plaats, een vijfdaagse cursus over kamermuziek met lessen, masterclasses, concerten en andere muzikale activiteiten voor alle leeftijden en niveaus. Hierin ga je met een ensemble aan de slag om samen mee te doen aan verschillende concerten.

  Ik ben samen met mijn ensemble op zoek naar een extra cellist. We bestaan momenteel uit twee violisten, een altviolist en een cellist. We zijn allemaal studenten (leeftijd 19-22) en daarnaast hobbymuzikanten met enige ervaring met spelen in orkesten en ensembles. We zoeken iemand die met ons wil werken aan Schuberts strijkkwintet in C majeur en die ambitieus maar bovenal gezellig is :)

  Belangrijk om te weten is dat je niet in (omgeving) Delft hoeft te wonen om deel te nemen, er zijn verschillende mogelijkheden voor overnachtingen in (omgeving) Delft als je niet heen en weer wilt/kan reizen. Mocht je meer informatie over het Kamermuziek Atelier willen, kijk dan vooral op: http://www.kamermuziekateliers.nl/K...k atelier delft 2023 algemene informatie.aspx

  Of stel vooral je vraag aan mij! :)
  Ben/ken jij een enthousiaste cellist(e) (16-26 jaar ongeveer) die graag deel wilt nemen aan dit project in een gezellig ensemble om samen Schubert te spelen, laat dan zeker een berichtje achter, of stuur een prive-berichtje via dit forum! We vinden het leuk om kennis met je te maken.
   

Deel Deze Pagina