Cellist zoekt violist/altviolist/trio/kwartet

Discussie in 'Gevraagd/gezocht' gestart door fee23, 8 mrt 2023.

 1. fee23

  fee23

  Lid geworden:
  8 mrt 2023
  Berichten:
  1
  Ik (cellist, 54) zoek strijkers om een trio of kwartet of quintet mee te vormen. Heb zelf nog weinig samenspeel ervaring (wel heel veel met zang) maar speel inmiddels heel wat jaren cello en zoek gelijkgestemden om te gaan repeteren. Bv de Goldbergvariaties in bewerking voor strijkerstrio. Omgeving Zwolle maar ik heb auto dus mag verder weg noord of zuid of oost of west. Niveau: lichtgevorderd/gevorderd. Frequentie: tweewekelijks als uitgangspunt. Gaat mij om het prettig musiceren, de klik en het plezier. Evt uitvoeren natuurlijk als optie.
   
 2. Marcelita

  Marcelita |♫♫|♫♫|♫♫|

  Lid geworden:
  6 jan 2014
  Berichten:
  6.120
  Homepage:
  Welkom @fee23 op het forum en succes met het vinden van strijkers voor je samenspel! Die moeten er in omgeving Zwolle echt wel zijn. Een cellotrio of kwartet is trouwens ook heel leuk, dus ik kan je van harte aanraden voor samenspel ook te denken aan een cellotrio of kwartet. Er is veel muziek om te spelen voor een cellotrio of kwartet.
  Hopelijk heb je binnen niet al te lange tijd wat muzikaal gelijkgestemden gevonden en kan het feest van samenspel beginnen!
   

Deel Deze Pagina