cellokoffer gezocht

Discussie in 'Gevraagd' gestart door gdae, 19 aug 2021.

 1. gdae

  gdae

  Lid geworden:
  12 sep 2008
  Berichten:
  121
  We hebben van mijn schoonouders een basvedel geërfd. Omdat we al een gamba hebben willen we hem in bruikleen geven aan een centrum waar muziek gemaakt wordt met mensen met niet aangeboren hersenletsel. Deze organisatie is er heel blij mee.
  Er zit alleen geen koffer bij het instrument. Het is even groot als een 4/4 cello. Heeft iemand misschien een koffer die hij voor het goede doel wil afstaan?
   
 2. Marcelita

  Marcelita |♫♫|♫♫|♫♫|

  Lid geworden:
  6 jan 2014
  Berichten:
  6.128
  Homepage:
  Ik heb alleen nog een slappe cellotas liggen. Dat is echt die kwaliteit die om goedkope Chinese celli zit, massaproductie uit China. Biedt nul bescherming, behalve als iemand anders er nog iets mee gaat fröbelen om meer bescherming. Die cellotas wil ik best doneren. Alleen te hopen dat er zich nog iemand meldt met wat beters dan dit.
   
 3. gdae

  gdae

  Lid geworden:
  12 sep 2008
  Berichten:
  121
  Dank je wel Marcelita, maar ik zoek toch een iets steviger exemplaar. Voor anderen, hij mag best een beetje beschadigd zijn, is ook niet om dingen in te vervoeren, alleen voor opslag.
   
 4. BertBoonVioolbouw

  BertBoonVioolbouw |♫♫|♫

  Lid geworden:
  25 mrt 2003
  Berichten:
  4.957
  Homepage:
  Ja, zo'n slappe Chinese hoes helpt niet veel. Ik heb dat soort hoezen destijds wel rechtstreeks in de vuilcontainer gegooid, omdat ze totaal ongeschikt zijn om een instrument te beschermen tijdens vervoer.
   
 5. Oosterhof Vioolbouw

  Oosterhof Vioolbouw Frits Oosterhof Beheerder

  Lid geworden:
  29 mrt 2003
  Berichten:
  14.325
  Homepage:
  Maar het gaat hier enkel om bescherming tijdens opslag.
   
 6. BertBoonVioolbouw

  BertBoonVioolbouw |♫♫|♫

  Lid geworden:
  25 mrt 2003
  Berichten:
  4.957
  Homepage:
  Inderdaad, maar in de praktijk gaan bezitters of gebruikers van een dergelijke hoes er toch van alles mee doen, waaronder gebruiken voor vervoer, zodat ik ze doorgaans preventief dumpte. Voor opslag zijn deze slappe zakken ook niet best. Dat ze gemaakt worden is doodzonde van materiaal en energie, maar daaraan hadden de Chinezen in dit geval geen boodschap
   

Deel Deze Pagina