Celloles omgeving enschede

Discussie in 'Cello' gestart door Annemeeharts, 1 dec 2016.

 1. Annemeeharts

  Annemeeharts

  Lid geworden:
  1 dec 2016
  Berichten:
  8
  Hoi allemaal :)

  Ik zit al een tijdje op het forum te struinen aangezien ik één deze dagen ga beginnen met cello spelen. Ik heb vanaf mijn 9e t/m 16e viool gespeeld. Naarmate ik ouder ben geworden (nu 28) heb ik een liefde voor cello ontwikkeld en dus besloten om een cello te huren bij een vioolbouwer waar ik vroeger regelmatig kwam.
  Nu ben ik aardig autodidact aangelegd maar ik wil mezelf niks verkeerds aanleren. Ik ben opzoek naar iemand die privé cello les geeft in de omgeving Enschede, en die ook een beetje flexibel is, gezien ik al een achtergrond in de snaarinstrumenten heb (overigens ook gitaar, piano, zang haha) Mijn moeder is privé piano docente dus muziek zit er al van jongs af aan in :)

  Weet iemand een goed adres?

  Alvast bedankt!
   
 2. Cellolina

  Cellolina

  Lid geworden:
  20 jan 2015
  Berichten:
  95
  Met wat googlen (geen ervaring, ik woon niet in Enschede!) vind ik Mechteld Lindeboom en Marja Pol.
  Zelf heb ik mijn docent destijds gevonden door de plaatselijke vioolbouwer te bellen met de vraag wie hij aanraadde als cellodocent. Briefje ophangen op het conservatorium kan natuurlijk ook.
   
 3. Annemeeharts

  Annemeeharts

  Lid geworden:
  1 dec 2016
  Berichten:
  8
  Bedankt Celloline, uiteraard had ik ook al wat op google gevonden maar wellicht dat iemand van het forum een celloleraar/lerares kan aanbevelen vanuit ervaring?
   
 4. jis77

  jis77 ♫ ♪

  Lid geworden:
  2 jan 2016
  Berichten:
  800
  Ha leuk, ik heb ook lang viool gespeeld vroeger en ben 9 maanden geleden met cello begonnen ;) doe ook veel zelf qua muziek, maar met cello zou ik wel aanraden wat lessen nemen, zeker met een vioolachtergrond!!
  Ik heb geen advies voor je voor een docent, maar dus wel ervaring met de verschillen en overeenkomsten tussen cello en viool ;)
   
 5. JanHut

  JanHut ♫ ♪

  Lid geworden:
  27 aug 2013
  Berichten:
  1.278
 6. Annemeeharts

  Annemeeharts

  Lid geworden:
  1 dec 2016
  Berichten:
  8
  Bedankt! ik ga binnenkort even een proefles aanvragen :)
   

Deel Deze Pagina