Helemaal geweldig...

Discussie in 'Cello' gestart door ie Bie, 6 dec 2018.

 1. ie Bie

  ie Bie

  Lid geworden:
  26 nov 2018
  Berichten:
  176
  Ik weet niet of mijn post hier juist staat, geef anders een gil.
  Hoeveel mensen zouden dit kunnen spelen? Op youtube vond ik in ieder geval geen kandidaten :D Jammer want ik zou het heel erg graag gespeeld zien.
  Ik ben helemaal verliefd.

  https://open.spotify.com/track/7MpnzaK4lVBBpBtUUcyOZf

  (mocht de link niet werken, het gaat om de volgende etude: Dotzauer Three etudes for violoncello solo: Etude in D major opus 158 n°2 Presto )
   
 2. Marcelita

  Marcelita |♫♫|♫♫|♫♫|

  Lid geworden:
  6 jan 2014
  Berichten:
  5.754
  Homepage:
  Je moet hiervoor een account aanmaken voor je kunt inloggen.
   
 3. ie Bie

  ie Bie

  Lid geworden:
  26 nov 2018
  Berichten:
  176
  O inderdaad! Zo jammer. Maar het is gratis... ik kijk of ik het op een andere manier vind.
   
 4. Marcelita

  Marcelita |♫♫|♫♫|♫♫|

  Lid geworden:
  6 jan 2014
  Berichten:
  5.754
  Homepage:
  Op zich zou ik me kunnen aanmelden daar, maar ik heb een beetje een weerzin gekregen tegen al die accounts die je moet aanmaken, al is het maar voor een keertje.
  Tijdens je opleiding op het conservatorium zou je zo'n stuk wel op je lessenaar kunnen krijgen en uiteindelijk gaat het natuurlijk wel om de (hoge) kwaliteit van uitvoering. Ook zeer ver gevorderde amateurs zouden dit kunnen, lijkt mij. Misschien dan niet helemaal op de snelheid waarop Anner Bijlsma het uitvoert.

  Zonder iemand te zien spelen (op youtube heb ik het ook niet gevonden) hoor ik wel dat er veel snaarwisselingen zijn, dus je kunt je voorstellen hoe die stok dan gaat. Moet je inderdaad ook goed recht kunnen strijken, anders gaat het met een stuk als deze al helemaal de mist in.;) Die stok gaat dus behoorlijk snel en de elleboog zie je dan ook snel meebewegen. De linkerhand hoeft zich ook niet te vervelen, alhoewel het dan toch ook vooral draait om efficient posities innemen waarmee je zoveel mogelijk tonen goed kunt treffen.
   

Deel Deze Pagina