KRO zoekt musicus voor tv-programma

Discussie in 'Gevraagd/gezocht' gestart door joostbouwmeester, 28 jan 2004.

 1. joostbouwmeester

  joostbouwmeester

  Lid geworden:
  28 jan 2004
  Berichten:
  7
  Homepage:
  De KRO is voor het nieuwe tv-programma De Vreemde Eend op zoek naar een vrouw (25-35 jaar) die een klassiek instrument bespeelt en de uitdaging wilt aangaan om in 3 weken tijd een club-deejay (dj.) te worden.

  De Vreemde Eend is een nieuw tv-programma dat vanaf begin mei door de KRO wordt uitgezonden. In dit programma worden mensen in 3 weken opgeleid en begeleid tot iets en iemand anders. Bijvoorbeeld: een bouwvakker wordt butler, een patatbakker wordt chef kok en een automonteur wordt hairstylist.

  Tijdens deze 3 weken wordt de kandidaat begeleid door 3 coaches die de “vreemde eend” intensief trainen en opleiden. Aan het eind van deze leerperiode moet de kandidaat zichzelf bewijzen temidden van de ‘echte’ butlers, chef koks of hairstylisten. Belangrijk is dat de persoon niet opvalt tussen hen. Kennis, vaardigheid en wat bluffen kan de jury hopelijk op het verkeerde been zetten. Wie is de “faker”, wie is de vreemde eend?

  Maar we zijn dus op zoek naar iemand die de uitdaging wilt aangaan om een echte club deejay te worden. We zoeken een vrouw tussen de 25 en 35 jaar die een klassiek instrument bespeelt (cello, viool, piano, klarinet etc.) en die doorgaans (juist) niet naar housemuziek luistert of houseparty’s bezoekt.

  Reacties graag via …..

  Tel. 035-625.9000
  Email: joost.bouwmeester@palazzina.nl

  Bij voorbaat dank voor je enthousiasme en tot horens.

  Met vriendelijke groeten,

  Joost Bouwmeester
  (regisseur/redacteur De Vreemde Eend)
   

Deel Deze Pagina