Meespeelrepetitie en nieuwe dirigent Regionaal Jeugdorkest Corrente

Discussie in 'Gevraagd/gezocht' gestart door Nikin, 7 jun 2019.

 1. Nikin

  Nikin

  Lid geworden:
  24 aug 2015
  Berichten:
  486
  Regionaal Jeugdorkest Corrente is een erg leuk en actief orkest in Nijmegen. Guido Jansen heeft dit orkest de afgelopen 24 (!) jaar gedirigeerd en draagt komend jaar het stokje over aan Lex Bergink. Lex is dirigent bij o.a. Filharmonisch Orkest 's Hertogenbosch en een aantal van jullie heeft hem als dirigent van het openingsconcert van Dordt in Cello gezien.

  Woensdag 19 juni is er een Open Repetitie o.l.v. Lex Bergink. Van 17.00 uur tot 18.00 uur spelen de Junioren in de Lindenberg in Nijmegen. Dit zijn beginnende spelers van 7 t/m 14 jaar die minimaal één jaar les hebben. Van 18.00 uur tot 20.00 uur speelt de jeugd in de Lindenberg in Nijmegen. Bij de jeugd zijn de spelers tussen de 11 en 20 jaar en zij zijn uiteraard een stuk meer gevorderd dan de junioren. Alle instrumenten die in een symfonie-orkest horen, zijn welkom.

  Als je mee wilt spelen, kun je mij een pb sturen, dan kan ik de muziek toesturen. Mocht je zelf niet mee kunnen spelen, maar anderen kennen die dat misschien willen, wil je dit bericht dan doorsturen?

  Mocht je nu niet kunnen, maar heb je wel belangstelling? Neem dan ook gerust contact op. Na de vakantie beginnen we weer op 4 september, alleen dan een uur eerder, de junioren dus van 16.00 uur tot 17.00 uur en de jeugd van 17.00 uur tot 19.00 uur.
   

Deel Deze Pagina