Open podia Amersfoort

Discussie in 'Concerten en uitvoeringen' gestart door gdae, 1 feb 2023.

 1. gdae

  gdae

  Lid geworden:
  12 sep 2008
  Berichten:
  118
  In de zomermaanden vond elke week in Amersfoort een populair Open Podium plaats in de openlucht. In de winter gaan de avonden door in twee binnenlocaties: Buitenhuis Blom, elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.30, en Rietveld Paviljoen, elke laatste donderdag van de maand. Wil je podiumervaring opdoen of je nieuwste repertoire laten horen, er zit hier altijd een zeer dankbaar en aandachtig publiek. Op het podium gebeuren heel interessante dingen, poëzie en spoken word, cabaret, singer-songwriter, maar klassieke muziek wordt ook altijd gewaardeerd. Er worden geen eisen aan de kwaliteit gesteld, maar dat betekent niet dat er niet heel mooi gespeeld wordt. Met name de crossovers tussen verschillende stijlen en/of kunstvormen zijn vaak zeer de moeite waard.
  Voor Buitenhuis Blom hoef je je niet aan te melden, kom gewoon op een dinsdag langs, het ligt achter het AZC in Amersfoort (tegenover de dierentuin). In het Rietveld hopen we dat muzikanten willen aansluiten op het thema van de beeldende kunst-tentoonstelling. In februari is dat De Kunst van het Schaken, in maart Waar rouw jij om? Voor het Rietveld moet je je wel bij mij aanmelden. Meestal krijgen artiesten een kwartier speeltijd, maar er is altijd ruimte voor maatwerk.
   
 2. Marcelita

  Marcelita |♫♫|♫♫|♫♫|

  Lid geworden:
  6 jan 2014
  Berichten:
  6.120
  Homepage:
  Wat leuk dat dit gebeurt in Amersfoort! Goed dat je dit onder de aandacht brengt; misschien hebben er al naar aanleiding van dit bericht strijkers zich aangesloten.
   
 3. Snelviooltje

  Snelviooltje

  Lid geworden:
  25 sep 2014
  Berichten:
  170
  Hee wat tof! Voor mij te ver weg, maar klinkt zeker interessant :):thumbsup:
   
 4. gdae

  gdae

  Lid geworden:
  12 sep 2008
  Berichten:
  118
  Helaas, nog geen aanmeldingen van strijkers gehad. Wat niet betekent dat er nooit gestreken wordt, ik heb zelf meestal mijn (elektrische vijfsnarige) viool bij me. Maar ik zou het zo leuk vinden als er eens een strijktrio neerstreek, of iets dergelijks.
   

Deel Deze Pagina