Otto Möckel

Discussie in 'Boeken en publicaties' gestart door Hopf, 20 sep 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Hopf

  Hopf ♫ ♪

  Lid geworden:
  10 okt 2005
  Berichten:
  1.078
  Het aanbod van 'klassieke' CD's in Den Haag of Voorburg is bedroevend slecht. De 'klassieke top tien' is weliswaar voorhanden, maar iets specialistischer is er niet bij.
  Dus koop ik mijn CD's en DVD's via internet in het buitenland.
  In Duitsland is dat, bijvoorbeeld, bij 'Zweitausendeins'. Nee, ik heb geen aandelen
  :p

  De catalogus doorbladerend, trof ik het boek 'Geigenbaukunst' van Otto Möckel aan. Voor de vriendenprijs van tien (TIEN) euro. Ik was al eerder van plan geweest het te bestellen (het onderwerp figureerde eveneens op de voorganger van SF), maar ja, ik ben zo veel van plan.
  Maar aangezien ik toch enkele CD's wilde bestellen, heb ik Otto zondag maar aan die bestelling toegevoegd.

  Vandaag bezorgd. 'Geigenbaukunst' is een gebonden achtste druk 'mit 150 Abbildungen, 53 Tafeln und einem Verzeichnis der Fachausdrücke in Deutsch, English, Französisch und Italienisch. Bearbeitet von Prof. Dr. Ing. Fritz Winkel'. Die heeft er dus kennelijk echt voor doorgeleerd.

  Volgens de catalogus van 'Zweitauseneins' is de oorspronkelijke verkoopprijs rond de honderd euro. En voor wie echt het naadje van de kous wil weten, het is een 'genehmigte Lizensausgabe für Nikol Verlagsgesellschaft mbH & Co. KG, Hamburg, 2005'.

  Ik denk dat ik met die 375 pagina's aardig de winter doorkom. Donnerwetter :lol:

  Ronald


  Opm.
  Ronald, dit onderwerp is op 22-03-'06 uitgebreid aan de orde geweest (Liuwe) onder de rubriek "Literatuur". Om herhaling te voorkomen sluit ik dit af en verplaats het naar de rubriek "Literatuur".
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina