Pianist zoekt strijkers om samen te spelen

Discussie in 'Gevraagd/gezocht' gestart door JoopB, 22 jan 2023.

 1. JoopB

  JoopB

  Lid geworden:
  9 jan 2023
  Berichten:
  3
  Hallo strijkers,

  Ik ben pianist en woon in Nijmegen. Ik zou het leuk vinden om om samen met een of meerdere strijkers samen te gaan spelen, trio of kwartet lijkt me het aardigst want dat heb ik nog nooit gedaan.

  Ik heb vrij veel violisten begeleid in de tijd dat mijn dochter op vioolles zat, verder heb ik meegespeeld met jeugdorkesten en de laatste jaren een aantal musicals gedaan. Pop/jazz zit ook in mijn repertoir. Typische stukken die ik onlangs gespeeld heb zijn Romanzes op. 94 van Schumann, Danse Macabre, Franck prelude fugue et variation, Bach sonate BWV1019, Mozart concert etc.

  Ik ben ook beschikbaar voor het begeleiden voor een concour of ander optreden (niet betaald).

  Ik hoop snel iets te horen uit de strijkergemeenschap!
  Joop
   
 2. Marcelita

  Marcelita |♫♫|♫♫|♫♫|

  Lid geworden:
  6 jan 2014
  Berichten:
  6.120
  Homepage:
  Wat een leuk aanbod, Joop! Een pianotrio/-kwartet of -kwintet lijkt mij ook heel leuk om te spelen! Ik houd je zeker in gedachten, maar eerlijk gezegd zie ik voorlopig geen kans om concreet plannen te maken. Het kan best zijn dat het ook voor anderen even duurt omdat het midden in het seizoen is en er dan ook mogelijk weer uitvoeringen van orkesten zijn waar menig strijker in speelt. Maar wie weet, in ieder geval hoop ik voor je dat je niet te lang hoeft te wachten op de mogelijkheid om bijvoorbeeld in een pianotrio te spelen.
   
 3. JoopB

  JoopB

  Lid geworden:
  9 jan 2023
  Berichten:
  3
  Hallo Marcelita,
  fijn om een reactie te ontvangen. Het lijkt mij ontzettend leuk maar het heeft geen haast. Het lijkt erop dat ik weer aan een musicalproject begin, dus dan ben ik ook weer even aan het studeren.

  Laat maar weten als je agenda weer minder vol is, we hebben nog maar 1 violist nodig voor een trio :)

  groeten,
  Joop
   

Deel Deze Pagina