Snuffelweek - Zomercursus Driebergen

Discussie in 'Aangeboden' gestart door vioollesutrecht, 29 mei 2010.

 1. vioollesutrecht

  vioollesutrecht

  Lid geworden:
  23 jun 2009
  Berichten:
  62
  Een week lang kennismaken met instrumenten, technische basisvaardigheden leren en natuurlijk mooie muziek maken. Vijf dagen iedere ochtend Pilates & Stretch, Dans en Zangworkshops. Speciaal voor de kids iedere ochtend muzikale spelletjes als warming-up en daarna dansworkshops en liedjes zingen op een speelse manier.

  Naast Pilates, Dans en Zang krijg je elke dag groepsles (max. 8 cursisten per groep) in Gitaar, Viool en Djembé/Percussie. Alles op beginners-niveau zodat je vanaf het begin leert hoe het instrument werkt. Tijdens de Snuffelweek krijg je per instrument dus 5 keer les. De Snuffelweek is een leuke, ontspannen manier om verschillende instrumenten en disciplines te leren kennen.

  Het eind van de week wordt afgesloten met groepspresentaties van iedere dans, zang en instrument. Kortom: een inspirerende week vol dans en muziek!

  N.B.: kinderen en volwassenen hebben afzonderlijk van elkaar les zodat het programma geschikt is voor ieders leeftijd. Er is iedere dag veel te doen. Wil je een keer vrij zijn en de omgeving verkennen dan mag dat natuurlijk ook. Alles mag, niets moet!

  www.muziekendansvakantie.nl
   

Deel Deze Pagina