Strijkers gezocht.

Discussie in 'Gevraagd/gezocht' gestart door Dragonetti, 3 jul 2023.

 1. Dragonetti

  Dragonetti

  Lid geworden:
  11 nov 2008
  Berichten:
  33
 2. Oosterhof Vioolbouw

  Oosterhof Vioolbouw Frits Oosterhof Beheerder

  Lid geworden:
  29 mrt 2003
  Berichten:
  14.111
  Homepage:
  Het kamerorkest zetelt in Amsterdam.
  Ik geef hier maar even de link naar het orkest, dat geeft wat extra informatie alsmede de bezetting van de diverse instrumenten.
   
 3. Marcelita

  Marcelita |♫♫|♫♫|♫♫|

  Lid geworden:
  6 jan 2014
  Berichten:
  6.107
  Homepage:
  Ik weet nog wel meer muziekgezelschappen waar strijkers héél erg welkom zijn!

  Zo heeft wereldmuziekgroep Ravelijn plek voor violisten, altviolisten, cellisten en contrabassisten.
  Eens per maand op zaterdagmiddag van 12:30 tot 16 uur krijgen we muziek op de lessenaars die we anders niet zouden krijgen. We gaan dat onder inspirerende leiding spelen van leden van het Charivari Trio die ruime podiumervaring hebben in dit genre muziek. Aan het eind van het seizoen geven we een concert voor vrienden en familie.
  We beginnen weer op zaterdag 16 september en dat is in Utrecht-west (Oog in Al). In de bijlage vind je de flyer voor het nieuwe seizoen.

  Bij huismuziek Amersfoort https://www.huismuziekamersfoort.nl/ zijn diverse ensembles waar strijkers welkom zijn. Heerlijk samenspelen elke twee weken onder professionele leiding met andere amateurs van gemiddeld en gevorderd niveau. Hier géén verplichting tot het geven van muziekuitvoeringen, Degenen die het wél leuk vinden, spelen samen voor gelegenheden als Gluren bij de Buren.
  We hebben twee avonden per jaar dat we met alle ensembles samenspelen als orkest. De ene keer is een hele avond samenspel en de andere keer is gecombineerd met een ledenvergadering.

  Symphonic Friends http://www.symphonicfriends.nl/ zoekt met name nog wat versterking bij de cellisten.
  Symphonic Friends speelt symfonische popmuziek en filmmuziek. Naast een symfonische bezetting zijn er saxofonisten, electrische gitaren, drumstel en niet te vergeten, onze zangers.
  Vanaf half september elke twee weken repetitie op zaterdagochtend om op 24 december weer een prachtig kerstprogramma te kunnen brengen in de Doelen in Rotterdam.
  De repetities zijn in Bennekom op zaterdagochtenden.
   

  Bijgevoegde bestanden:

  Laatst bewerkt: 8 jul 2023

Deel Deze Pagina