Tango spelen in Frankrijk

Discussie in 'Aangeboden' gestart door sevenstring, 23 feb 2010.

 1. sevenstring

  sevenstring

  Lid geworden:
  23 feb 2010
  Berichten:
  3
  www.muziekindevakantie.nl organiseert deze zomer:

  Tango spelen en dansen

  Je instrument al eens gebruikt als percussie instrument? Hartstochtelijk lyrische lijnen proberen af te wisselen met een vurig ritmisch staccato?
  In de cursus tango spelen komt het allemaal aan bod. Leer technieken als tambór, chicharra, arrastre en typische stuwende tango ritmes als de yumba en de canyengue.

  Een bloemlezing van het tangorepertoire - van de ruige beginperiode aan het eind van de 19de eeuw tot aan de populaire moderne tango van Astor Piazzolla - vormt de basis van de cursus.
  Na een ochtendprogramma, waarin onder andere de partijen worden ingestudeerd en alle instrumentalisten les krijgen van hun eigen docent zullen in het middagprogramma de verschillende tango-spelers (viool, cello, altviool, contrabas, gitaar, bandoneon en accordeon) samenkomen voor de gezamenlijke repetitie van het tango orkest. Daarna wordt de groep opgesplitst in kleinere ensembles.

  Je verblijft met zijn allen op hetzelfde terrein, maaltijden worden verzorgd, dus is er veel tijd om buiten de lessen zelf nog samen te spelen en te repeteren. En dat allemaal op een schitterende locatie in de prachtige natuur!

  Meer info:

  www.muziekindevakantie.nl

  Met vriendelijke groet,
  Coen Beijer
   

Deel Deze Pagina