Vallende sterren.

Discussie in 'Overig' gestart door Tobias, 19 aug 2020.

 1. Tobias

  Tobias |♫♫|♫

  Lid geworden:
  13 jul 2013
  Berichten:
  4.532
  Veel nieuwe forumleden schitteren even als vallende sterren om dan voorgoed te verdwijnen. Alleen de gestaalde kaders blijven en leveren af en toe een bijdrage, ook al vechten ze elkaar soms bijna de tent uit, ze zorgen wel voor leven in de forumbrouwerij.
  Er zijn meer dan 3600 leden, maar dat lijkt me ver bezijden de waarheid. Als een lid zich een jaar niet laat zien zou het raadzaam zijn om zo'n lid af te voeren. Dat zou een wat beter beeld geven van de werkelijkheid.
   
 2. ria

  ria

  Lid geworden:
  21 okt 2011
  Berichten:
  481
  Ojee, Tobias. Ik lees iedere dag de nieuwe schrijfsels, maar reageren doe ik niet zo vaak. Soms erger ik me een beetje, vaak steek ik er wat van op en het komt ook voor dat ik moet (glim)lachen. Wil je me dat allemaal afnemen?
   
 3. BertBoonVioolbouw

  BertBoonVioolbouw |♫♫|♫

  Lid geworden:
  25 mrt 2003
  Berichten:
  4.874
  Homepage:
  Het zijn net de Perseïden, maar op veel fora is dat het geval. Ik zou me er geen zorgen over maken.
   
  Laatst bewerkt: 19 aug 2020
  Tobias vindt dit leuk.
 4. Oosterhof Vioolbouw

  Oosterhof Vioolbouw Frits Oosterhof Beheerder

  Lid geworden:
  29 mrt 2003
  Berichten:
  14.226
  Homepage:
  Er zijn op dit moment 3615 geregistreerde leden. Leden die wat geplaatst hebben worden niet 'zomaar' verwijderd. Dat kan ook meestal niet omdat daar weer op gereageerd werd.
  Wat wel gebeurt is dat geregistreerde leden die in een jaar nog nooit iets hebben gepost worden verwijderd. Dat staat ook in de Voorwaarden & Regels.
  Ter vergelijk: Maestronet (MN) heeft op dit moment 38974 leden. Stel dat we daar zo'n 20 personen regelmatig zien met het plaatsen van reacties. Dan is dat 0.06% van het totale ledenbestand.
  Wanneer we op SF regelmatig reacties krijgen van 5 personen, dan is dat 0.14% van het totale ledenbestand. Ruim het dubbele van wat MN presteert! :)
   
 5. Tobias

  Tobias |♫♫|♫

  Lid geworden:
  13 jul 2013
  Berichten:
  4.532
  Ria, jij reageert misschien niet zo vaak, maar je bent wel veel op het forum te vinden, zoals je zelf ook al aangeeft. Zonder jou zou ik bijna nooit iets op het forum plaatsen, maar omdat ik weet dat jij het leest doe ik dat wel. Ja Frits leest natuurlijk ook alles, maar die doet dat natuurlijk ook omdat hij de beheerder is. Hij moet gewoon goed in de gaten houden wat er op het forum wordt geplaatst. Een hele klus natuurlijk, waarvoor we denk ik hem allemaal erkentelijk zijn. Dus Ria voor mij ben jij onmisbaar, en je zult na dit betoog wel begrijpen dat ik jou niets wil afnemen.
   

Deel Deze Pagina