Violist(e) gezocht voor band in noorden van Nederland

Discussie in 'Gevraagd/gezocht' gestart door Lennart, 12 jul 2023.

 1. Lennart

  Lennart

  Lid geworden:
  12 jul 2023
  Berichten:
  1
  Hoi strijkers!

  Voor onze band Plunder zijn we op zoek naar een violist(e).

  Plunder maakt Nederlandstalige partyfolk. Feestelijke folkmuziek met invloeden van Ierse folk, Balkan, klezmer, ska, reggae en polka. Momenteel staan we nog als piraten op het podium, maar van dit piratenthema willen we af.

  Om de melodische kant te versterken en meer te experimenteren met Balkan en Klezmer, hebben we sinds deze maand een trompettist bij de band gehaald. En het lijkt ons heel tof om vanwege deze reden ook nog een vaste violist erbij te hebben.

  We zoeken iemand uit het noorden van Nederland, die het vioolspelen goed beheerst en samen met ons in de repetitie eigen partijen schrijft. Daarbij vinden we het belangrijk dat diegene gedreven is om met ons te groeien en veel op te treden. En het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het van beide kanten goed klikt. Zelf zijn we tussen de 26 en 32 jaar en we zoeken iemand van 18 jaar of ouder.

  Wij repeteren één keer per week (momenteel maandagavond) in Leeuwarden. Maar wij staan open voor overleg over de dag en op den duur ook over het aantal repetities per maand, gezien we het prima vinden om niet compleet te zijn tijdens het schrijven van nieuw materiaal bijvoorbeeld.

  We nodigen geïnteresseerde violisten graag uit om een repetitie mee te komen doen. Als er interesse is of als er vragen zijn dan hoor ik het graag.


  Groeten namens Plunder,

  Lennart
  www.bandplunder.nl
   

Deel Deze Pagina