wereldmuziekband Samusa zoekt violist(e)

Discussie in 'Viool' gestart door Peter Franken, 30 mrt 2023.

 1. Peter Franken

  Peter Franken

  Lid geworden:
  30 mrt 2023
  Berichten:
  3
  Speciaal lid geworden van dit forum want wij zijn naarstig op zoek naar een violiste. Wij zijn de band Samusa, we maken wereldmuziek vooral balkan/klezmer/brazil/spaanse invloeden. We zijn 60+, spelen voor de lol en oefenen iedere donderdagavond in Velp gld. Ons doel is plezier en af en toe optreden. We spelen van bladmuziek en schema's.Hieronder wat linkjes van ons optreden afgelopen februari. Je hoeft geen Paganini te zijn maar wel minimaal eenvoudige partijen/solos te kunnen doen.Lijkt je dit wat of twijfel je? Kom een keer luisteren of meespelen op een repetitie! groeten namens Samusa: Peter Franken peterfranken58@hotmail.com

  = Bulgar from Odessa

  = Djelem Djelem

  = Terk

  = De Maas

  = Balkan Bollywood

  https://youtu.be/8p2hrb63fk8 = Alfonsina

  https://youtu.be/cZNGx-oYt4k = Caballero Mi Amor
   
  Laatst bewerkt: 30 mrt 2023
  JanHut vindt dit leuk.
 2. Marcelita

  Marcelita |♫♫|♫♫|♫♫|

  Lid geworden:
  6 jan 2014
  Berichten:
  6.116
  Homepage:
  Welkom Peter op dit forum! Je bent met je band Samuse op zoek naar een violiste. Hier maak je natuurlijk wel kans dat een violiste de uitnodiging ziet eens te komen luisteren en meerepeteren. Met al die opnames kun je een goed beeld krijgen van wat jullie spelen. Waren dit optredens voor afgelopen keer Gluren bij de Buren?
  Jullie hebben al een aardig instrumentarium tot jullie beschikking inclusief een prima stem, en met een viool erbij krijgen jullie nog veel meer mogelijkheden met klank en variatie. Het klinkt allemaal lekker ontspannen, heerlijk voor de late avond! Hoop voor jullie dat er een violiste gevonden wordt en voor ons dat jullie daarmee niet uit beeld zijn verdwenen. Het is dan altijd leuk te horen hoe met een violiste de extra mogelijkheden worden benut.
  En veel plezier met het samen muziek maken, dat zit bij jullie wel snor!
   
  JanHut en Peter Franken vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina