Zomercursus viool voor beginners! Kan zelfs als je 80 bent!

Discussie in 'Aangeboden' gestart door vioollesutrecht, 14 mrt 2011.

 1. vioollesutrecht

  vioollesutrecht

  Lid geworden:
  23 jun 2009
  Berichten:
  62
  SNUFFELWEEK VIOOL - BEGINNERS

  PAST HET BIJ MIJ?
  Lijkt vioolspelen je leuk, maar weet je het nog niet helemaal zeker? In deze zomercursus leer je álle basisbeginselen over en op de viool.



  THEORIE OVER DE VIOOL
  Er is een stukje theorie waarin je op een leuke manier kennis maak met de geschiedenis van de viool, hoe hij is gebouwd, welke onderdelen erop zitten en wie belangrijke violisten zijn. Dit onderdeel is per leeftijdsgroep verschillend, als je 6 jaar bent kijk je bijvoorbeeld een leuk filmpje en maak je een kleurplaat van de viool. Als al 60 bent, heb je daar vast niet zoveel zin meer in! Dus dan leer je erover op een andere manier!



  SPELEN!
  Maar natuurlijk kom je vooral om te leren spélen op de viool! Daarom krijg je lekker veel lessen. Voor een deel is dit in een groep met maximaal 8 leerlingen en ook krijg je privé lessen van de docent die de hele week bij jouw groep hoort. Daarnaast speel je samen met andere leerlingen in een muziekgroep.



  PRESENTATIE
  Aan het eind van de week heb je zoveel geleerd dat je al een echt concert kunt geven! Je mag hiervoor ouders, broers, zusjes, opa’s & oma’s en wie je verder maar kunt bedenken uitnodigen! Je speelt dan zelf een stukje voor (met begeleiding) en ook samen met je groep. Ter afsluiting spelen alle vioolleerlingen samen een grappig muziekstuk dat is ingestudeerd.



  ACTIVITEITEN TUSSENDOOR
  De cursus is bedoeld voor alle leeftijden. Tussendoor wordt er daarom ook rekening gehouden met de verschillende leeftijdsgroepen. Voor volwassenen worden er excursies georganiseerd zoals kanoën, wandelen of een mooie fietstocht langs de Rijn. Kinderen worden vermaakt door vakbekwame groepsleidsters die allerlei leuke bezigheden bedenken. Zo kan het maar zijn dat je gezellig gaat knutselen, een balspel doet of in het bos op speurtocht uit gaat! Voor ouders is het dus niet noodzakelijk aanwezig te blijven, die mogen zelf ook lekker van hun vakantie genieten!


  VIOOL LIGT VOOR JE KLAAR!
  Voor deze cursus heb je geen eigen viool nodig. Vioolstudio 030! zorgt dat er voldoende violen beschikbaar zijn.

  Leeftijd: 6 – 80 jaar!
  Niveau: beginner
  Locatie: Stayokay Bunnik
  Datum: maandag 11 t/m vrijdag 15 juli 2011
  Prijs: € 470,-


  INFO:

  Vioolstudio 030!
  T: 06-33164134
  E: evelien@vioollesutrecht.nl
  I: www.vioollesutrecht.nl / http://zomerkampviool.wordpress.com
   

Deel Deze Pagina