Rode: vioolconcerten en stukken van Friedemann Eichhorn

Discussie in 'Juweeltjes in de vergetelheid' gestart door Henri Vieuxtemps, 15 apr 2017.

 1. Henri Vieuxtemps

  Henri Vieuxtemps ♫ ♪

  Lid geworden:
  5 mrt 2008
  Berichten:
  769
  De Roemeense concertmeester van het KCO (je hebt er 2) speelt nu elke dag 1 Caprice van Rode op Youtube. De audio loopt soms helaas niet helemaal synchroon met het de streek aan het eind. Goede manier om de tijd door te komen nu er geen concerten zijn het KCO. (zie hieronder)

  Ik ga niet alles embedden, want hij is nu bij 7, maar voor Frits die de 4e mooi vindt ook de 4e


  https://www.concertgebouworkest.nl/nl/concerten-tot-en-met-5-november-geannuleerd
  Concerten tot en met 5 november geannuleerd
  14 oktober 2020
  Gisteren heeft de Rijksoverheid aangescherpte maatregelen aangekondigd in verband met het toenemende aantal coronabesmettingen. De toegestane groepsgrootte binnen is beperkt tot maximaal 30 personen.

  De ontheffing die Het Concertgebouw onlangs nog kreeg om maximaal 250 bezoekers te ontvangen, komt met deze aangescherpte maatregelen te vervallen. Tot onze grote spijt hebben wij daarom moeten besluiten alle concerten tot en met 5 november te annuleren. Kaartkopers zijn inmiddels per e-mail geïnformeerd. Voor de periode daarna wachten wij de maatregelen vanuit de overheid af.

  De maatregelen rondom het coronavirus hebben keer op keer een enorme impact op het Concertgebouworkest. Wij kunnen ons goed voorstellen dat de teleurstelling ook voor u als luisteraar groot is. Juist in deze onzekere tijd kan muziek steun bieden. Wij informeren u de komende periode dan ook graag over de manieren waarop onze muziek kan blijven klinken. En wij hopen snel weer voor u te kunnen spelen.
   
 2. Marcelita

  Marcelita |♫♫|♫♫|♫♫|

  Lid geworden:
  6 jan 2014
  Berichten:
  6.107
  Homepage:
  Het is natuurlijk behelpen via youtube, want live is zoveel mooier in een zaal met goede acoustiek, maar het is wel een troost dat we youtube hebben. Zo geniet ik dagelijks van de cellobiënnale. Ik moet het dan inderdaad doen met de kwaliteit van de geluidweergave die ik dan heb, maar het is gelukkig véél en véél meer dan niets!
   

Deel Deze Pagina